Zoeken
Bart van Olphen - Vis voor elke dag

Vis voor elke dag

Bart van Olphen

Lekkere en verantwoorde visgerechten voor elke dag
Omschrijving

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt voor elke dag, op elk gewenst moment. Van bakkeljauwkroketjes, tonijntosti en pasta met kokkels en witte wijn tot tajine met rode poon, viskoekjes en risotto met kreeft. Een groot deel van deze recepten verscheen eerder in Bart's Fish Tales.

Fragment

Auteur: Bart van Olphen
Auteur

Bart van Olphen is als culinair vis-expert voorvechter van duurzaam gevangen vis. Zijn eerste kookboek 'Fish Tales' werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij 'Het Nederlands viskookboek' en de bestsellers 'Visbijbel' en 'Vis uit blik'. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Bart's Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zendt hij 's werelds kortste kookshow uit.

Edities & Details
Digitale download: Vis voor elke dag - Bart van Olphen
ISBN: 9789048839827
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 17-08-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken/eten per ingrediënt: vis en zeevruchten THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / Specific Ingredients / Seafood
Boeken
Bas Robben - Slowcooker
Bas Robben
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws