Over het boek


Arie wil iedereen in beweging krijgen om een gezonde en gelukkige levensstijl te ontwikkelen. In dit boek behandelt hij samen met trainers en coaches van de Vondelgym de meest voorkomende obstakels die mensen ondervinden om in beweging te komen, zoals lange werkdagen, weinig energie, een druk gezin. 

Om die te verhelpen staat Beweeg! vol met praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van boksbal en yogamat tot hardloopschema's) en gezonde recepten (van frisse smoothies tot heerlijke salades). Recepten uit het boek


Green-Up-Juice

Green-Up-Juice

Het onschuldige uiterlijk doet anders vermoeden, maar bleekselderij zit propvol geneeskarchtige bestanddelen. Het ebvat bijvoorbeeld een krachtige en effectieve pijnstiller, genaamd 3-n-butylphthalide, en heeft daardoor een heilzame werking bij verstuikingen en blessures.

Bloed, Zweet en tranen-Shotje

Bloed, Zweet en tranen-Shotje

Gember is een van de meest krachtige ontstekingsremmers. Het helpt tegen ontstekingen, koorts, misselijkhied en werkt pijnstillend.

Cinnamon bun van spelt

Cinnamon bun van spelt

Warm zijn de cinnamon buns het allerlekkerst!

Maistortilla met kipfilet en pittige salsa

Maistortilla met kipfilet en pittige salsa

Je kunt in plaats van kip ook grote roze garnalen gebruiken. Bak even kort (2 minuten), zo ben je nog sneller klaar.De meningen


"Het is een boek dat lekker leest en vooral gemaakt is om de beginnende 'bewegers' te inspireren. In een samenleving waarbij obesitas en de bijbehorende ziektes steeds meer de overhand nemen is het de hoop dat het dit boek lukt mensen over de streep te trekken."

Demandiekokenkan.nl

‘Veel excuses die in dit boek behandeld worden, kwamen ook in mijn hoofd op. Moe, lange werkdagen, druk gezinsleven, te veel andere dingen... Elk hoofdstuk begint daarom met zo’n excuus - gevolgd door deskundig advies, praktische tips, inspirerende praktijkverhalen, diverse sportoefeningen (van touwtje springen tot supermans) en gezonde recepten (van smoothies tot salades). En als er geen excuses meer zijn, zit er nog maar één ding op… Bewegen!'

Arie Boomsma

VideoArie Boomsma lanceert eigen boek Beweeg!

Arie Boomsma lanceerde maandagmiddag zijn nieuwste boek 'Beweeg!'. De sportschool Vondelgym aan de Overtoom in Amsterdam stroomde vol met vrienden en familie van de presentator om een glimps van zijn nieuwste creatie op te vangen.

Arie Boomsma bij RTL XL

Geen tijd of energie om te sporten? Smoesjes!