Zoeken
Julius Jaspers - Oriental Streetfood

Oriental Streetfood

Julius Jaspers

Streetfoodgerechten om thuis te maken én te delen
Omschrijving

Oriental streetfood staat vol Aziatische gerechten om zelf te maken. Het boek is samengesteld uit een grote selectie lichte, gezonde en lekkere Aziatische hapjes, veelal bedoeld om te delen met je tafelgenoten. Want zo doen ze dat in Azië. Met gerechtjes als Xiao long pao, Nahm jim-oesters en Sichuan Dan Dan Mian waan je je even in dit werelddeel met zijn spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami. De culinaire ontdekkingen van Julius Jaspers brengen wereldse avonturen in de keuken van elke thuiskok.

Fragment

Auteur: Julius Jaspers
Auteur

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Edities & Details
Gebonden: Oriental Streetfood - Julius Jaspers
ISBN: 9789048839032
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 28-11-2017
Prijs: € 29,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Oriental Streetfood - Julius Jaspers
ISBN: 9789048839049
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-11-2017
Prijs: € 14,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Boeken
Maud Moody en Leonardo Pacenti - Toscanini: pasta
Maud Moody en Leonardo Pacenti
Julius Jaspers - Hamburgers
Julius Jaspers
Simone van Thull - Inmaak- en fermenteerbijbel
Simone van Thull
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws