Hoe kan voedsel ons helpen gezonder te worden?

Hoe kan voedsel ons helpen gezonder te worden?

Mango voor een zuivere huid, pure chocola tegen een hoge bloeddruk, rode biet voor een goede leverfunctie of zalm tegen artritis. Het is zomaar een greep uit de 80 heerlijke en geneeskrachtige recepten van Dale Pinnock, voormalig chef-kok en voedingsdeskundige. In deze column legt hij uit hoe voedsel ons kan helpen gezonder te worden. 

Work-out Woensdag met Ellen Hoog!

Work-out Woensdag met Ellen Hoog!

Deze work-out’s kunnen overal, thuis en op reis, dus geen excuses! Leg de lat steeds hoger en daag jezelf uit. Blijf wel luisteren naar je lichaam en forceer niets. Ik wil natuurlijk niet dat je tijdens je reis bij de fysio belandt (als ze die daar al hebben).

Paul de Leeuw over koelkasten, biefstukken en frikandellen

Paul de Leeuw over koelkasten, biefstukken en frikandellen

'kHebjelief, en trek! is een kookboek en autobiografie ineen. Paul de Leeuw blikt hierin niet alleen terug op de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, wat hij daarbij at is misschien zelfs wel belangrijker! In dit fragment vertelt Paul over koelkasten, biefstukken en frikandellen. 

Voorproefje 'Laat het los en andere tegelsprookjes'

Voorproefje 'Laat het los en andere tegelsprookjes'

Susan Smit zit niet stil! Terwijl haar nieuwe boek De eerste vrouw net bij onze collega's van Lebowski is verschenen, gaat het volgende boek alweer bijna naar de drukker. Over ongeveer een maand verschijnt Laat het los en andere tegelsprookjes: 45 populaire wijsheden afgepeld en opnieuw bekeken bij Uitgeverij Carrera. Hierin toetst, keurt, fileert en onderzoekt Susan Smit hoe je spirituele oneliners en uitgewrongen uitdrukkingen zo kunt draaien dat je er weer frisse inspiratie van kunt krijgen. Speciaal voor jullie hebben wij hier alvast een voorproefje!