Vers van de pers: NIVEN 80/20

Vers van de pers: NIVEN 80/20

Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt.

De opvolger van de 'Groentebijbel' en de 'Visbijbel'!

De opvolger van de 'Groentebijbel' en de 'Visbijbel'!

Net verschenen: de ‘Visbijbel’ van Bart van Olphen. Het ideale boek voor een zomer vol vis! Van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken... ‘Visbijbel’ helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Vleesliefhebbers opgelet!

Vleesliefhebbers opgelet!

In 'We love beef' gebruiken Alain Caron en Richard van Oostenbrugge alles van het rund: van tong tot staart, van borst tot haas.

Quinoa nr. 1 superfood

Quinoa nr. 1 superfood

'Quinoa, nr. 1 superfood' is een veelzijdig kookboek dat laat zien hoeveel kanten je op kunt met quinoa. 75 lekkere en gezonde quinoa recepten in 1 boek inclusief foto's, keukentips en serveersuggesties. van salades tot lekkere snacks, soepjes en de lekkerste desserts!