De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek

De eerste dag fotograferen voor het Hartige bakboek


Bakken is populairder dan ooit en zal dat de komende jaren ook zeker nog blijven. Mede doordat omroep Max vorig jaar bijtekende voor 3 jaar Heel Holland Bakt zal Nederland voorlopig nog door blijven bakken. Wat nog weinig tot niet voorkomt in de huidige bakboeken zijn hartige baksels. Vaak worden er wel enkele hartige recepten gegeven, maar een heel hartig bakboek is er nog niet.

Het hartige bakboek bevat ruim zestig hartige bakrecepten, verdeeld over zeven hoofdstukken. Van borrelhapjes tot flammkuchen, van hartige muffins tot pasteitjes en van gevulde broodjes tot een compleet hoofdgerecht;een bakboek vol inspiratie voor elke thuisbakker. Een keer zin om minder uitgebreid te bakken? In het laatste hoofdstuk vind je snelle valsspeelrecepten, zoals borrelbrood of bagelquiches. Supersnel gemaakt en verrassend lekker!


Meer nieuws


Lekker burgerlijk

Lekker burgerlijk

Een sprintje naar de snackbar voor een broodje (ham)burger? Ze zelf maken is ook weleens leuk. Vis, vlees of vega: chef Julius Jaspers bedacht bijzondere burgercombi's. aan de slag!

ONTBIJT van Mara Grimm wint Oscar van de kookboeken

ONTBIJT van Mara Grimm wint Oscar van de kookboeken

Het boek ONTBIJT van Mara Grimm is het beste ontbijtboek ter wereld. Dat is gisteren bekend gemaakt tijdens de Annual Gourmand Awards Ceremony in Yantai, China. Het boek werd eerste in de categorie ‘Breakfast’. De tweede prijs ging naar ‘Little Tables’ uit Nieuw-Zeeland. De derde prijs naar ‘At the Table’ van de Amerikaanse food historicus Ken Albala.