Magnolia Bakery Banana Pudding-ijs

Magnolia Bakery Banana Pudding-ijs

Wie naar New York gaat, mag niet naar huis zonder een bezoekje aan Magnolia Bakery. Magnolia Bakery is een authentiek zaakje in de New York West Village met heerlijke lekkernijen. Marleen Visser is vooral dol op de fameuze bananenpudding. Nu in ijsvorm, zoet en romig en... eenvoudig zonder ijsmachine!

Benodigdheden


  • mengkom
  • garde
  • luchtdichte vriezerdoos

Ingrediënten


  • 440 ml slagroom
  • 1 tl vanille-extract
  • snufje gemalen zeezout
  • 1 blik gecondenseerde melk (400 ml)
  • 4 bananen, gepureerd
  • 50 g witte biscuitjes, in kleine stukjes gebroken

Bereidingswijze


  • Meng de slagroom, het vanille-extract en gemalen zeezout in een kom en klop met een garde tot een romige massa.
  • Voeg de gecondenseerde melk toe en klop het geheel nog enkele minuten op.
  • Voeg de gepureerde bananen en gebroken biscuitjes aan het mengsel toe, roer even door en schep alles in een luchtdichte vriezerdoos. Laat het ijs gedurende 6 uur hard worden in de vriezer.