Carrera Culinair
Toon navigatie Verberg navigatie
  • HOME
  • NIEUWS
  • COLUMNS
  • RECEPTEN
  • NIEUWSBRIEF
  • AUTEURS
  • BOEKEN
  • CONTACT

Recepten

Getruffeerde velouté

Getruffeerde velouté

UIT: Mari plukt de dag van Mari Maris

Velouté komt van velours, Frans voor fluweel. Een fluweelzachte soep dus. Très kerst.

Clementines met gin-tonic & kaneel

Clementines met gin-tonic & kaneel

UIT: Just Cook It van Sergio Herman
Zalm in deeg

Zalm in deeg

UIT: Het hartige bakboek van Rutger van den Broek
Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

UIT: Skinnyminds van Mieke Kosters
Gegratineerde knolselderij, pastinaak, aardappel en ui

Gegratineerde knolselderij, pastinaak, aardappel en ui

UIT: Mari plukt de dag van Mari Maris
Gevulde speculaas

Gevulde speculaas

UIT: Bakbijbel van Rutger van den Broek
Slagroomtruffels

Slagroomtruffels

UIT: Mari plukt de dag van Mari Maris
Bibimbap, Koreaanse rijst met rundvlees, groente en ei

Bibimbap, Koreaanse rijst met rundvlees, groente en ei

UIT: Oriental Streetfood van Julius Jaspers
Bircherpotje met winterse peercompote, amandel en passievrucht

Bircherpotje met winterse peercompote, amandel en passievrucht

UIT: Van haver tot gort van Ingrid Hofstra
Spiraalbroodjes met geitenkaas en rode ui

Spiraalbroodjes met geitenkaas en rode ui

UIT: Het hartige bakboek van Rutger van den Broek
POMPOENRISOTTO MET BRUINE BOTER, SALIE EN BACON

POMPOENRISOTTO MET BRUINE BOTER, SALIE EN BACON

UIT: Van haver tot gort van Ingrid Hofstra
CANNELLONI MET RICOTTA EN SPINAZIE

CANNELLONI MET RICOTTA EN SPINAZIE

UIT: Pastabijbel van Roberta Pagnier