10 auteurs van Carrera Culinair in de FavorFlav Food Top 100

10 auteurs van Carrera Culinair in de FavorFlav Food Top 100

Op 20 november werd tijdens een waanzinnig diner bij Hotel Arena in Amsterdam bekend wie er in de FavorFlav Food Top 100 staan. Wie zijn anno 2017 dé smaakmakers in de wereld van eten en drinken? Dat is de vraag die de redactie van FavorFlav zich ieder jaar stelt bij de samenstelling van de FavorFlav Food Top 100, met als belangrijkste criterium: Wat heeft deze persoon dit jaar bijgedragen aan het verrijken van de eetcultuur in Nederland? Het resultaat is een bonte mix van chef-koks, horecavernieuwers, voedselproducenten, merkenbouwers, culinair journalisten, kookboeken- en tv-makers, food-startups en nog veel meer – met als gemeenschappelijke deler dat zij allemaal de zaak van het betere eten en drinken een warm hart toedragen. Persoonlijkheden die – ieder geheel op eigen wijze – volgens de redactie en onze lezers het verschil maakten en het daarom verdienen even in de schijnwerpers te staan. Dat allemaal ter meerdere eer en glorie van goed en ontzettend lekker eten – geheel in lijn met het motto van FavorFlav.

Van 10 mensen uit de lijst heeft Carrera Culinair de laatste jaren kookboeken  uitgegeven.

 

 

 

Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!

Gratis kookboekengeschenk bij het kopen van een kookboek!

Ontvang nu een gratis kookboekengeschenk bij besteding van €19,50 aan een kookboek!
In het boekje Smaakmakers vertellen verschillende kookboekenauteurs over de recepten die ze vroeger inspireerden en waar ze nog steeds gebruik van maken. Ook “onze” Rutger van den Broek en Sergio Herman staan erin.

Een kookboek met alleen paprecepten?

Een kookboek met alleen paprecepten?

Een kookboek met alleen paprecepten. Ben je dan niet klaar na een pagina of tien? Deze vraag is mij het afgelopen jaar regelmatig gesteld. Begrijpelijk, want pap heeft geen fantastische reputatie. Het woord alleen al klinkt allesbehalve spannend. Om nog maar te zwijgen van de kleur en smaak. Maar er is iets aan de hand met pap.

Boekpresentatie

Boekpresentatie

Maandag 6 november presenteren we feestelijk het boek 'Mari plukt de dag' van Mari Maris. Na jaren van hard werken verschijnt dit 848 pagina's tellende boek wat meer is dan een kookboek alleen.

Yvon onderweg!

Yvon onderweg!

Ter promotie van het prachtige kookboek 'De keukentafel van het Noorden' signeert Yvon Jaspers op verschillende locaties in het land.

Sergio Herman op 1!

Sergio Herman op 1!

Het boek Just Cook It van Sergio Herman is nieuw binnengekomen op nummer 1 in de non-fictie Boeken Top Tien van Scheltema!

Sergio Herman en Yvon Jaspers

Sergio Herman en Yvon Jaspers

Het boek 'Just Cook It' van Sergio Herman en het kookboek van Yvon Jaspers 'De keukentafel van het Noorden' zijn in de top 5 van de kookboeken binnengekomen.