Zoeken
Noni Kooiman - Wokbijbel

Wokbijbel

Noni Kooiman

Van klassieke fried rice tot broccoli met oestersaus
Omschrijving

Van sesamnoedels met gebakken paddenstoelen tot kip in tamarinde en van Vietnamese garnalensalade tot zeeduivelcurry; in Wokbijbel van Noni Kooiman vind je meer dan 200 recepten om te bereiden in een wok. Groenten, vlees, vis, maar ook schaaldieren, tempeh en tofu worden samen met stevige, verse smaakmakers in korte tijd op hoog vuur gewokt tot knapperig en smaakvol. Bovendien leer je handige technieken, zoals wok hei creëren met een brander en alles aan de kant schuiven om in dezelfde wok een begeleidend omeletje te bakken. Natuurlijk ontbreken ook de recepten voor frisse salades en sauzen niet.

Auteur: Noni Kooiman
Auteur

Noni Kooiman woonde als kind in Suriname en werkte de afgelopen tien jaar in verschillende restaurants, waaronder Rose Bakery in Parijs en onder meer bij Toscanini, Vuurtoreneiland en Coba in Amsterdam. Ze werkt als kookboekschrijver, kok en freelance foodstylist en woont met haar vriend en twee kinderen in Amsterdam. In 2020 verscheen haar eerste kookboek, Inmaken, dat ze schreef met Jonah Freud.

Edities & Details
Digitale download: Wokbijbel - Noni Kooiman
ISBN: 9789048868742
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 26-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 496 pagina's

Bestel

Gebonden: Wokbijbel - Noni Kooiman
ISBN: 9789048868735
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 25-10-2023
Prijs: € 34,99
Omvang: 432 pagina's

Bestel

Serie: Kookbijbels NUR: 440 - Eten en drinken THEMA: Koken met specifieke apparatuur THEMA: Kookkunst / eten en drinken etc. BISAC: COOKING / General
Nieuws
Boeken
Rutger van den Broek - Toetjesbijbel
Rutger van den Broek
Welmoed Bezoen - Welmoeds wilde keuken
Welmoed Bezoen
Paulami Joshi - Vega India
Paulami Joshi
Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws